Havregryngrøt - en god start på dagen

Jeg har innsett at skal kroppen og hodet fungere bedre så er jeg nødt til å spise bedre. Havregrynsgrøt har jeg har vært glad i lenge, men det går perioder hvor jeg spiser det mye og andre mindre. Det jeg elsker med havregrynsgrøt er den enorme variasjonen man kan gjøre med tilbehøret, og det trenger ikke være av det usunne slaget. Nå om dagen går det i hakkede mandler, rosiner og bær. Helt ærlig så havnet rosinene og mandlene i første gangen fordi jeg skulle bruke opp en pose med gløggmix. Det var så godt at jeg likesågodt hakket opp en haug med mandler og lagde mer!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7c0f.jpg

Jeg elsker kanel. Og det smaker kjempegodt oppå denne kombinasjonen her. Jeg kan spise det bare slik, men det smaker også deilig med honning på toppen. Min grøt lager jeg på ekstra lettmelk, fordi jeg synes smaken blir så mye bedre enn med vann. God frokost!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7c13.jpg