Tips til unik dåpsgave

Gaver er generelt vanskelig - i dag er det vanskelig fordi vi som regel har det vi trenger og alt annet som vi ikke trenger også! Så hvordan skal man finne noe spesielt og unikt? Da jeg og mannen min satte oss ned og skulle finne dåpsgave til barna våre falt vi fort i den vanlige sjangeren - smykker, sparebøsser, rammer, bestikk, servise. Og det er jo kjempefine gaver, men det er også noe man oftest får av andre. Jeg ville så gjerne finne noe som kunne brukes av gutta våre, samtidig som det var et minne.

GJ1aLo9cQx6U25dIsyRx6g_thumb_8937.jpg

Heldigvis hadde jeg blitt kjent med Etsy gjennom tråling etter bryllups-stæsj da vi giftet oss i 2014. Jeg tuller ikke når jeg sier at Etsy er min våte drøm av en nettside der jeg kan sitte i timesvis og titte på alt det fantastiske som finnes der. Jeg har kikket meg hjem mange fine, spesielle, unike og personlige ting derfra og har vært like fornøyd med alt jeg har fått!

Etsy er en fantastisk nettside som har samlet selgere fra over hele verden. Her finner du alt mulig og det jeg elsker aller mest med det er at jeg kan finne unike gaver som kan personaliseres.

Valget vårt falt på teppe og kosedyr med navn og fødselsdata. Jeg eeeeelsker de! Denne bestilte vi for snart 4 år siden og er til eldstemann. Teppet er brukt masse og bamsen er fast følgesvenn i senga! Akkurat slik vi ønsket at gaven skulle bli, at den skulle bli elsket og brukt - ikke satt på en hylle.

7C3yF1PhSReFCcJ9uN8mUg_thumb_8938.jpg

Vi hadde nettopp dåp for lillebror og bestilte også et teppe og et kosedyr til han. LittleElska - som vi bestilte begge fra har innfridd hver gang. Hun er ekstremt serviceinnstilt og har gitt oss akkurat det vi ønsket oss til gutta! Eller, i alle fall det jeg ønsket meg til gutta! Mannen sa seg fornøyd da vi kom frem til hva gaven skulle være og lot meg fikse resten!

O0GGRUKsRriokyNzk4LIAg_thumb_8868.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_8866.jpg

Så - om du også leter etter en unik gave - håper jeg du fikk et tips eller to nå!